Jobbik

Jobbikos téma

Kedves Barátom , Tamás ! A Jobbik DVD -jét megtekintve szembeötlő volt, hogy nem láttalak rajta egyáltalán- Nagy Ervin és Kovács Dávid legalább fellelhető -M.T. viszont nincs !2004-ben Dombóváron Te és Szabó G. bábáskodtatok a Jobbik mmegalakulásánál.

Jobbiknak és a Magyar Gárdának selyemzsinór

A Fidesz vezér Le Monde-nak adott interjúja nyomán.
Miközben a Magyarországon tartózkodó Sárközy a nemzetközi diplomáciában szokatlan módon szinte lekezelte lelkes magyar hódolóját, árulkodó interjú jelent meg Orbánnal az egyik legnagyobb francia napilapban. A Le Monde-nak nyilatkozó vezér szinte megismételte Kövér László minapi nyilatkozatát, miszerint nincs szükség új pártra a jobboldalon.

A Fidesz leköpi a Jobbikot

Szigetváron, Nyíregyházán, Miskolcon, Kecskeméten és Szolnokon és Budapesten is új helyszín után kell nézzen a Magyar Gárda, miután az egyesület bemutatkozására lefoglalt helyszín bérletét külső nyomásra felmondták az intézményvezetők. A Fidesz pedig nem segít, sőt fokozódó tempóban határolja el magát. Kövér László alkalmatlannak, szélhámosnak vagy gazembernek nevezi Vona Gábor Jobbik elnököt, Vonára bízva, hogy válogassa ki melyik vonatkozik rá.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.