rendőrség

Másfélmilliós kárpótlás rendőri erőszakért

Az ügyben bűnösnek talált két rendőrt nem jogerősen hat hónap felfüggesztett börtönre ítélték. A BRFK tegnap kért bocsánatot a bántalmazott férfitól.

"FEHÉRBŰNÖZÉS"

Autopálya

A cigánybűnözés sokakat aggasztó jelenségéről -egyfajta kártékony liberális szemérmesség hatására-, nem illik nyilvánosan beszélni mostanában. Az egyre nyilvánvalóbb rendőrbűnözés is kerülendő téma a magyar sajtóban. A legsúlyosabb, a politikai bűnözés kérdése pedig végképp nincs megnyugtatóan feltárva és elrendezve! Ezért meglepő talán a fehérgalléros bűnözésről, most nyilvánosságra kerülő adatok elrémisztő valósága.

NJA: A Nemzeti Jogvédő Alapítvány az Alkotmánybírósághoz fordult

Sorozatban szűnnek meg a rendőrökkel szembeni eljárások

A Nemzeti Jogvédő Alapítvány az Alkotmánybírósághoz fordult nemrégiben a 32/2007 (III. 06.) Korm. rendelet 3.§-ának 2007. március 6-i hatállyal történő megsemmisítése érdekében, annak alkotmányellenessége miatt.

NJA: Sorozatban szűnnek meg a rendőrökkel szembeni eljárások

Sorozatban szűnnek meg a rendőrökkel szembeni eljárások az elkövetők felderíthetetlensége miatt: megszüntették Vértesaljai László jezsuita pap tavaly október 23-án történt rendőri bántalmazása miatti büntetőeljárást is

A rendőrségi pályaelhagyókról.

MENEKÜLŐ RENDŐRÖK. Hatalmas mérető a rendőrségi pályaelhagyás.
A hazug posztkommunista kormányzat minden rossz döntését kiszolgáló, cseléddé züllött belügyi vezetők miatt, lassan több bűnöző lesz Magyarországon, mint tisztességes közrendőr.

ÚDK:A rendőrbűnözés két fő oka

A napjainkra jelenséggé vált rendőrbűnözésnek az ÚDK szerint van egy általános és egy konkrét oka.

Integrálni kell a nemzeti radikális szervezetek tagjait a rendvédelmi szervekbe.

Integrálni kell a paramilitáris hajlamú nemzeti radikális szervezetek tagjait a rendvédelmi szervekbe (horvát, albán vagy akár izraeli mintára). A nemzeti radikális csoportok tagjainak a nemzet iránt érzett felelőssége, rendpárti, korrupció ellenes beállítottsága vérfrissítést hozhatna a rendvédelmi szervek fejetlen, szétzüllesztett szervezeteibe.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.