Morvai-bizottság

Morvai Krisztina népszavazást kezdeményez

71218-morvai.jpg

A Civil Jogász Bizottság elnöke "törvényt megerősítő népszavazás" tartását kezdeményezte az Országos Választási Bizottságnál, hogy megakadályozza az új tb-törvény hatálya lépését. Morvai Krisztina az Alkotmánynak arra a passzusára hivatkozva, amely szerint "a népszavazásra bocsátott törvényt a köztársasági elnök csak akkor írja alá, ha azt a népszavazás megerősítette".

Nyílt társadalmi ellenállásra szólít fel a Civil Jogász Bizottság

Nyílt társadalmi ellenállásra szólított fel az Október 23. Bizottság Alapítvány és a Civil Jogász Bizottság.
A két szervezet bejelentette: támogatja a LIGA Szakszervezetek december 17-re meghirdetett országos tiltakozó megmozdulását. Kávási Pál, az Október 23. Bizottság egyik vezetője a Lánchíd Rádiónak azt mondta: az egészségügy tervezett átalakítása nemzetellenes, ezért nem kizárt, hogy az
Alkotmánybírósához fordulnak.

Keresztút közepén - Merre tovább Kossuth tér?

Ezek a "szakértők" tudatosan eltorzított, egyoldalú információikat mindössze az elfogult rendőrségtől, a belső ellenségre szakosodott nemzetbiztonságtól, a betegesen gyűlölködő pártsajtóból, és a felelősséget minden esetben másokra áthárító kormányzati gittegyletekből merítik. Még véletlenül sem fordulhat elő az a szánalmas politikai baleset, hogy maguk a tüntetések főszervezői, az események politikai irányítói is elmondhatják véleményüket egy valóban pártatlan, szakmai vizsgálóbizottság előtt. Ez itt nem divat. Itt még a hazáját tönkretevő, lebecsmérlő, hazug kormányfőt sem buktatják meg vagy lövik le.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.