Gyurcsány

Nem indul nyomozás Gyurcsány ellen

Gyanú és bűncselekmény hiányában elutasította a főügyészség a Civil Jogász Bizottságnak a miniszterelnök ellen még márciusban tett feljelentését - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője csütörtökön a távirati irodával.

A bukás küszöbén

Sosem jönnek be a jóslatai - szokás froclizni Lengyel Lászlót, ám most nem az ő, hanem vitapartnere jövendölése adta a beszélgetés apropóját. Matolcsy György 2006-ban a Heti Válasznak azt mondta: 2008 végén nem Gyurcsány Ferencnek hívják a kormányfőt.

Medgyessy: Gyurcsánynak az őszödi beszéd után le kellett volna mondani

Gyurcsány Ferenc kormányfő ma már „több konfliktust és problémát okoz, mint amennyit megold, és ha ez igaz, akkor ennek a konzekvenciáit le kéne vonnia" – közölte Medgyessy Péter, volt miniszterelnök az egyik kereskedelmi televízióban.

Nyílt levél a miniszterelnöknek

Gyurcsány Ferenc

Felszólítjuk Önt, hogy ezen egyszeri 12 ezer forintos befizetésünk fejében intézkedjen arról, hogy járulékainkért cserébe a mi egészségügyi ellátásunk megszervezését és finanszírozását a jelenlegi Országos Egészségbiztosítási Pénztár (vagy jogutódja) intézze a jövőben is.

Gyurcsány Ferenc apja többször ült börtönben?

Gyurcsány Ferenc kormányfő édesapja több alkalommal is ült börtönben lopásért – ezt támasztják alá azok a dokumentumok, amelyeket a Magyarok Világszövetsége juttatott el tegnap a Magyar Nemzethez.

Másfél milliót kapnak a közjogi méltóságok

Másfél milliót kapnak a közjogi méltóságok

Havi másfél millió forintnál is többet kapnak majd jövőre a közjogi méltóságok a kormány és a közszolgálati szakszervezetek közötti, a közszféra 2008-as béremelésére vonatkozó megállapodás értelmében - írja a Népszava.

Ajka: Tapsvihar és éljenzés fogadta Gyurcsányt!

Gyurcsány Ferenc

A népszavazásról, az egészségbiztosítási reformról és a gazdasági egyensúly helyreállításáról beszélt Gyurcsány Ferenc csütörtökön este Ajkán, a Nagy párbeszéd című rendezvénysorozat keretében tartott fórumon. A miniszterelnököt a művelődési ház zsúfolásig megtelt előadótermében tapsvihar és éljenzés fogadta, míg két másik teremben kivetítőn követhette az eseményeket a közönség. Korábban az utcán egy kisebb, árpádsávos zászlót lengető és egy nagyobb, szimpátiatüntetőkből álló csoport várta a kormányfőt.

Gyurcsány leáldozó csillagáról ír a Die Presse

Gyurcsány leáldozó csillaga

Gyurcsány másfél évvel ezelőtt még a baloldal reménysége volt, ma már csak erőfeszítésekkel tudja megőrizni posztját – írja a Die Presse című osztrák napilap a csütörtöki Magyarország mellékletében. A tavaly kiszivárogtatott őszödi beszéd haragot és bizalmatlanságot váltott ki.

Közvetett bizonyíték Antall szabadkőművességére. És Gyurcsány?

A módszerváltás utáni első magyar miniszterelnökről, Antall Józsefről nevezik el az Európai Parlament (EP) két új brüsszeli épületszárnyának egyikét. Erről hétfőn este jutott egyhangú kompromisszumra az EP elnöksége. Platformunk szerint ez közvetett bizonyíték Antall szabadkőművességére.
Gyurcsány Ferenc: Decemberben aláírjuk a reformszerződést. Magyarország elsőként kívánja ratifikálni.

A hazugság változatlan erővel folytatódik

Gobbels-Gyurcsany

Régi bolsi trükk a hazudozás! A nácik és a kommunisták egyszerre jöttek rá, hogy a tömegek átverése, (értsd: agymosása) sokkal egyszerűbb, mint azt bárki gondolná! Nem véletlen, hogy ennyire közös a nevező, hiszen mind a két gyilkos eszmének azonosak a kiinduló pontjai, vagyis a szociáldemokrácia. A szociáldemokráciából kivált radikálisok (internacionalisták, nemzeti szocialisták) szemrebbenés nélkül ígértek Kánaánt az alattvalóiknak, hiszen mibe kerül az nekik!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.