A zsidóság szerepe a kommunizmusban

Már régen írtam ide, nem tudom, olvassák-e még ezt a fórumot, de a minap egy érdekes kérdéssel kapcsolatban kifejtettem a véleményem, és azt hiszem ez mások számára is tanulságos lehet.
A kossuthter.com már történelem. Nem szeretném, ha ez a honlap is nyom nélkül eltűnne, a jövőben még megnőhet az értéke ennek a honlapnak. Egy esetleges új rendszerváltás után, egy konzervatív szemléletű, hiteles történetoktatás kíváncsi lehet arra, mit gondoltak az emberek ezekben a szűkös, és viharos időkben.

A kérdés valahogy úgy szólt, hogy miért ez a nagy elkötelezettség a zsidóság részéről az MSZ(M)P mellett, mikor ők épp úgy áldozatai voltak a kommunista rezsimnek, elég, ha a Gyurcsány villa múltját ismerjük.

A válaszom:
(Ajánlom megtekintésre Vámos György műsorának ezt a részét:
http://www.youtube.com/watch?v=uzGyYC9O6h8)

A videóban beszélnek arról, hogy a bosszúszomjas zsidóságot hogyan használta fel a hatalom.
Az eszme egyébként is zsidó emberek agyából pattant ki.
Az szdsz antifázása, amit átvett az mszp is, pedig újabb adalék a zsidóság megtévesztéséhez.
Az én olvasatomban a zsidóságot épp úgy felhasználják, mint a cigányságot, és a homoszexuálisokat. Sajnos a radikális jobb azt hiszi, hogy ők a szálak mozgatói, és ez egy nemzedékeken átívelő összeesküvés.
Képzeljünk el egy zsidó embert akinek azt súgják a fülébe, hogy pénzért verhet fasisztákat büntetlenül. Vagy besúghat számára gyanús alakokat, csak jelentenie kell rendszeresen stb.
A nomenklatúra így épült fel. Tettek egy szívességet, és később ők kértek valamit cserébe, mint a maffiában.
Látni kell azonban, hogy ők is eszközök voltak, és lehet, hogy sokra vihették közben, ha elég gátlástalanok voltak, de ez igaz volt a többi emberre is. A második világháború borzalmai után talán könnyebb volt gátlástalanságot találni a családjukat, otthonaikat elvesztő zsidó emberekben, akik közül sokan lettek ateisták. Ez csak egy teória, de szerintem sok mindent megmagyaráz.

Nem faji kérdésről, és összeesküvésről van itt szó, hanem az emberi gyarlóságról!
Arról a hajlamról ami minden emberben meg van, amitől különbözünk a robotoktól: a szabad akarat, a választás lehetősége.
A lényeg, hogy az ellenségképet illetően nem szabad általánosítani. Ezt tették a nácik is. Ezt tették a középkorban a spanyol inkvizíció idején, ilyen ideológiáktól vezérelve irtották az indiánokat, vagy hajtották szolgasorba a feketéket. Így lobbantak fel a vallásháborúk stb.
"Vágjátok ki a magas fákat" így hangzott a ruandai vérengzésre felszólító mondat a rádióban ártatlanokat, gyerekeket, nőket sem kímélve.
Amikor a gyurcsány félékre azt mondják mocskos zsidó, akkor ugyanezt a hibát követik el...

Ha a világ összes gonoszságát egy bunkerbe terelnék, és valaki egy gombot mutatna neked, amivel végezhetnél velük, de a gonoszok közé, egy ártatlan ember is kerülne.
Mit tennél?
Megnyomnád a gombot?
A radikális ember azt mondja igen.

Az igazság az, hogy ez lehetetlen.
Aki megnyomná a gombot az maga is gonosszá lenne, és bekerülne a bunkerbe a többi közé.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.