Nem szabad feladni!

204 fő megakadályozta hogy a magyar nép demokratikus úton lehetőséget kapjon a választásra a nemzetet kifosztó kormány és a megújhodás lehetősége között. Minden tisztelet megérdemelnek, akik kimennek a terekre, és még ha kevesen vannak is, tüntetnek népükért esőben, fagyban, esélytelenül.

Az Országgyűlés nem szavazta meg a parlament feloszlatásáról szóló előterjesztéseket hétfő este.
204 fő megakadályozta hogy a magyar nép demokratikus úton lehetőséget kapjon a választásra a nemzetet kifosztó kormány és a megújhodás lehetősége között. Gyurcsány Ferenc nem merte vállalni a megmérettetést.
A Fidesz-nek van programja, és propagálja is, csak nem egyezik a kormányéval.
Ennek ellenkezőjének állítása arcátlan hazugság, mint ahogy az is hogy azért nem szabad váltani mert válságban van az ország. Pont ezért kell váltani.
Gyurcsány Ferenc a notórius hazudozó lehet hogy sok embert be tud még csapni, de a tömegeket már nem. Gyurcsány Ferencet és segítőit terheli a felelősség az ország tönkretételéért, a lakosság egy részének koldusbotra juttatásáért.

Ismételten lett volna lehetőség kiszállni a mókuskerékből, de beteges ragaszkodása a hatalomhoz, és talán félelme a felelősségre vonástól újra erősebbnek bizonyult. Gyurcsány Ferenc nem az elért eredményeivel igazolja jogosultságát a miniszterelnöki posztra, hanem hazudozásaival, és a világválsággal próbál takarózni. A tényeken azonban nem tud változtatni, Magyarországon a válság hozzá és nem a világválsághoz kötődik. Botrányos miniszterelnöksége példanélküli az ország történelmében. Sleppje most még kacarászik az ellenzék felszólalásain, biztonságban érzik magukat, de jó ha tudják hogy a miniszterelnök pusztításában ők is közreműködők. Más szelek kezdenek fújdogálni a világban, és akik eddig a szőnyegen álltak, könnyen kerülhetnek annak szélére.

Minden tisztelet azoké az embereké, akik kimennek a terekre, és még ha kevesen vannak is, tüntetnek népükért esőben, fagyban, esélytelenül. Erősítse őket a tudat, hogy a magyar nép nagy többsége tisztában van vele, hogy a zászlók értük lengenek. Amíg pislog a láng, addig van esély.
Szerencsétlen az ország. Szerencsétlen a vezetése miatt, ami időről időre cserben hagyja.
A rendszerváltás óta a sorok közé férkőzött bűnözők és szélhámosok teljesen lezüllesztették az országgyűlést. A politikusok dilettantizmusa és erkölcstelensége az országot idegen erők kezére játszotta. A külföldi befektetőket nem izgatja a magyar nép sorsa, őket csak a profitjuk érdekli.
A kormány szétverte a szociális hálót, az egészségügyet, az oktatást, a közbiztonságot, az etnikumokat egymás ellen játszotta ki szavazatokért, eladták és ellopták az állami vállalatokat, a kereskedelmi és banki tevékenység nagy részét külföldiekre bízták.
A nemzet gazdaságát és társadalmát új alapokra kell helyezni, a magyar népet újra az ország tulajdonosává kell tenni, fel kell emelni a szolga sorból.

Magyarországon az alkotmány szerint demokratikus államforma van. A magyar népnek joga van a vezetőinek megválasztásához. Gyurcsány Ferenc az általa elkövetett alkotmánysértő törvénytelenségek miatt méltatlan a miniszterelnöki posztra. Méltatlan, mert beismerten folyamatosan hazudott népének, ezáltal a választásokat is hazugságok által, azaz csalással nyerte. Méltatlan a brutális és törvénytelen rendőri elnyomás miatt, a kordonos ünnepek miatt, a lakosság megosztása miatt, a magyar nép és nemzeti jelképek gyalázása miatt és törvénytelen gyarapodása miatt. Gyurcsány Ferencet fenti tetteiért felelősségre kell vonni.

A magyar nép már minden lehető formában kinyilvánította igényét az előre hozott választások megtartására. A képviselőknek és az ország sorsáért felelősséget vállaló politikusoknak kötelessége a magyar nép ügyének felkarolása, az esély biztosítása a változtatásra.
Mindenki tudja, hogy nem szórványos elégedetlenkedésről van szó, mindenki tudja, hogy a jelenlegi kormány vezetése alatt az ország helyzete már évek óta romlik. Az ország egyik legszégyenteljesebb korszakát éli.
Már nem ezrek, hanem tízezrek kerülnek az utcára, sokan most vesztik el a lakásukat, esetleg egy élet munkájának eredményét. Minden télen többen fagynak halálra, sok a TBC-s beteg.
Másik oldalról a kormány milliárdokat költ prémium kifizetésekre, amerikai kétes hírű alapok támogatására.

Amikor a politikus ’urak’ a híradókból értesülnek a tüntetésekről, jusson eszükbe hogy akiket ott a rendőrök ütlegelnek azok az ő elfuserált munkájuk eredményét próbálják helyrehozni a választások kicsikarásának eme kétségbeesett eszközével. Gondolkodjanak el azon, hogy nem nekik kellene-e az első sorokban állni és beszédeikkel kifejezni a népakaratot, kikényszeríteni az előre hozott választásokat, ha a parlamenti ’bohóckodás’ kevésnek bizonyul. A parlament falain belül változást nem lehet kicsikarni, mert a rendszer haszonélvezői, a nemezt megnyomorítói ott töbségben vannak. Az az ellenzék ami ott akar változást elérni az álellenzék. Ahogy a botrányos EÜ reformot meg lehetett akasztani, úgyanúgy ki lehet csikarni az előre hozott választásokat.

Meg kell szólítani a tömegeket, és ha nem megy előszörre akkor újra és újra dobogóra kell állni.
Nem lehet feladni, már nincs veszteni való.

Across

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.