Szekszárdi zászlótartók

Szekszárdon egy kis csapat minden este kivonul a központi Garay térre Magyar és Árpádházi zászlókkal. Teszik ezt Gyurcsány hírhedt beszéde óta minden nap.

Szekszárdon egy kis csapat minden este kivonul a központi Garay térre Magyar és Árpádházi zászlókkal. Teszik ezt Gyurcsány hírhedt beszéde óta minden nap. Miniszterelnökünk a parlament előtti tüntetőket annak idején egy kézlegyintéssel elintézte – majd megunják, hazamennek.

Minden elismerésem a szekszárdi zászlótartóké.

Dániában a német megszállás idején az emberek délben megálltak pár percre az utcán, ezzel tüntettek a megszálló csapatok ellen, akikkel szemben esélyük sem volt a szabadáguk kivívására.

Szekszárdon néhányan órákon át tartják történelmi zászlainkat minden nap, egy hazug nemzetpusztító politika elleni tiltakozásként.

Nem tudom, hogy tud-e róluk a nemzetpusztító Gyurcsány Ferenc, vagy Orbán Viktor az ál-ellenzék vezére. Miközben családjuk körében elégedettem készülődnek a lefekvéshez, vagy épp filmet néznek, Szekszárdon a központi Garay téren egy kis csapat a zászlaival lámpásként világít az országra borult sötétségben.

across

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.