Egy magyar bíró indulatos nyílt levele a börtöntöltelék Lomnicinek

Lomnici Zoltán
köztörvényes bűnöző főbírónak
„Főbíró úr!"
A demokratikus jogállamiságban hívő milliókkal együtt sokan vártuk, hogy Solt Pál után végre egy tisztességes ember legyen a Legfelsőbb Bíróság elnöke. Solt Pálnak ugyanis két nagy hibája volt: személyében egyrészt egy kommunista-zsidó bitorolta a Legfelsőbb Bíróság elnöki forgó fotelét, másrészt egy olyan vén kecske, aki imádta a gyengébbik nemet, és addig nem lehetett az Országos Igazságszolgáltatási Tanács hivatalában egyetlen nő sem főosztályvezető, amíg bekötött szemmel ki nem tudta tapogatni Solt Pali bácsi díványát - és még ki tudja micsodáját.... Sajnos, neked több hibád van, Zoli!
Mindenekelőtt az, hogy egy alávaló, képzetlen senkiházi vagy. Ráadásul egy olyan akaratgyenge alkoholista, aki, ha nagyon be akar rúgni, még szállodákat is képes hermetikusan lezáratni. Soha nem lettél volna azonban legfőbb bíró, ha Dávid Ibolya férjével nem részegedsz le rendszeresen, odaígérve minden zsíros felszámolási eljárást a dávidcsillagos közjegyzőnek. A legeslegnagyobb hibád mégis az, Zoli - a zsidóbérencségeddel egyetemben -, hogy egy velejéig korrupt disznó vagy, más szóval egy golyva vagy a bírói kar testén.
A napokban összehívtad az OIT-ot mert Orbán Viktor tárgyalására az eljáró bíró nem engedte be a televíziós kamerákat. Kedvébe kellett járnod a bukott miniszterelnöknek, hisz a tanítványod Orbán Viktorné - született Lévai Anikó - a Balaton-parti kormányüdülőben megígérte neked, hogy közbenjár Viktornál a kinevezésedért. Pesztrálás közben annyira összeráztad a picinyke Orbán-gyereket, hogy az azóta is tengeribetegként sír fel, ha meglátja az undorító képedet, amint illetéktelenként döngicséled körül a babakocsit. Azonban nem a fentiekért kellett volna összehívnod a hírhedt OIT-ot, mint sokkal inkább azért, hogy tisztázzátok azokat a koncepciós ügyeket, amelyekből jelen esetben több is folyik a különböző szintű bíróságokon.
Lássuk itt rögtön a Postabank ügyét! Milyen ítélet várható a 8 éve kezdődött ügyben, amikor mindmáig nem találtatok a nyomára annak a 100 milliárdnak, amit Orbán Viktor nem a bank konszolidálására, hanem a Fidesz-kassza kistafírungozására költött. Valójában mit kerestek ti Princz Gáboron, hiszen nem(csak) a cigányzsidó lopta el a pénzt, hanem az Országgyűlés segítségével maga a sokak által még mindig érthetetlen módon imádott Orbán Viktor. Erről több százan tudnak, csak a vén hülye legfőbb ügyész (Kovács főkatona) nem akar róla tudomással bírni. Vajon mikor indítja már el a vizsgálatot, vagy talán Polt és Pintér annyira összekeverte a szálakat, hogy az öreg harcos nem tudja kibogozni a hatalamas gombolyagot? Princznek lassan hagyjatok békét, mert félő, hogy ki fog tálalni az egyéb csalásaitokról, amit te elnökként a Postabank pénzén finanszírozol, Zoli! Ha minderre a disznóságra fény derülne, rengeteg politikus feje hullana, de a ti vizsgálódásotokba úgy tűnik, hogy Orbán és bandája fog belebukni. Polt Péter hiába akart bűnbakot csinálni Princzből, a 100 milliárdos hiány akkor is lóg a levegőben! Gyerünk, Zoli bácsi, Kovács legfőbb ügyész úrral együtt kopogtassatok be a nagy narancsos dakota harcoshoz, a felcsúti középpályáshoz, mert ha ő nem adja vissza a százast, soha nem születhet igazságos ítélet!
Több félresiklást viszont már nem bír el a sok sebből vérző, szakmai hitelétől teljesmértékben megfosztott igazságszolgáltatás Magyarországon. Berija már nem jön vissza, Lomnici elvtárs, hogy kilövesse vagy megkínoztassa a nektek nem tetsző egyedeket, valamit kezdeni kell a körmötökre égő, rengeteg koncepciós üggyel.
Vegyük elő például Szabadi Béla évek óta tartó meghurcoltatását! Fajtestvéred (értsd, ahogy akarod), Lendvai Ildikó is leírta - mert a lelkiismerete megszólalt -, hogy a késő Rákosi-rendszer óta hasonló koncepciós ügy nem folyt még magyar bíróságokon, de ti azért ezt nem szégyenlitek, és rendületlen küldetéstudattal tárgyaljátok a politikai indíttatású, felháborító módon még a rassziszta elemeket sem nélkülöző ügyet. Az ügyészekkel szemben mikor írod meg a szájkosár törvényt, Zoli bátya?
Arról értesültünk, hogy Fidesz óriási nyomást gyakorol rád és a táblabíróság elkötelezett Fidesz-hívő elnökére, a Szabadi Bélát elmarasztaló ítélet érdekében, egyébként nem tudtok elszámolni a 106 napos előzetes letartóztatással és a közel egyéves legszigorúbb háziőrizettel. Az ügyészség már akkor kitett magáért, amikor válogatott eszközökkel jól megkínoztatta a volt államtitkárt, majd mivel nem tört meg, tömegével állította a hamis tanúkat ellene. Szabadi Bélának az igazán kívül - mivel a fiával megzsarolt Torgyán helyett vele vitettétek el a balhét - csak az adhat védelmet, hogy Franco Frattini uniós biztos rövidesen elrendeli a vizsgálatot a koncepciózus ügy miatt. Sokan reméljük, hogy ennek keretében vizsgálni fogják a magyar vérbírák 2006 szeptembere és októbere óta tartó visszaéléseit, sőt az azt megelőző bűntetteit is. Hasznos olvasmány lenne számodra, Zolika, Szabadi Béla nemrégen megjelent második könyve, amely őszintén és hitelesen tárja föl az ügyészség és a rendőrség őrjöngéseit a Gyorskocsi utcában.
Csakhogy a Kuruc.info olvasói is világosan értsék miről beszélünk: Lomnici Zoltán főbíráskodásának hivatali ideje alatt, az előzetes letartóztatásban az emberi életnek nincs értéke, válogatott módszerekkel csikarjátok ki a vallomásokat a gyanúsítottakból, s ha kell, leforrázzátok, forró gőzzel kínozzátok a fogvatartottakat. Remélem, Zoli bácsi, egyszer rád is ráengedhetjük a forró gőzt.
Az ominózus OIT-ülésen persze azt is meg kellett volna tárgyalni, hogy a móri-ügyben ártatlan Kaiser Edét mikor helyezitek szabadlábra, mielőtt a fizika törvényeit meghazudtolva, még ő is fel találná magát akasztani egy partvisnyélre. Ámbátor maffiózó-főbíró úr, az az égbekiáltó tévedéssorozat(?) is „megér egy misét", amit Tánczos Gábor ügyében produkáltatok. Ahogy itt írta valaki a Kuruc.info-n, veled az élen minden, Tánczost ártatlanul börtönbe juttató rendőrnek, ügyésznek és bírónak szappanért kellene hajolgatni élete végéig valamelyik otthonos büntetésvégrehajtási intézményben, ahelyett, hogy a magyar igazságszolgáltatást szégyenítikek. A hivataláról nemrégiben lemondott Varga Zoltán már menekül a süllyedő hajóról, de mi van a többi, magukat fizető és egyben ellenőrző, ott érdemtelenül terpeszekedő, hibát hibára halmozó, emberi sorsokat derékba törő senkiházikkal? Ők mikor takarodnak el már végre a bíróságok éléről, veled az élen?
Lomnici Zoltán persze az OIT elé vihette volna Zanati János volt OIT Hivatal vezető sikkasztási ügyét is. Zanati hiába írogatja egy ideje bíró ismerőseinek a leveleket, miszerint nem lopott el 300 ezer forintot a Bíró Akadémia építési költségéből, bírói körökben mindenki tudja veled az élen - hiszen veled felezett is -, hogy a pénz kinek a kezén tűnt el. Zanatival jól kicsesztél, mert Polt Péter lehallgatórendszerét és titkos nyomozását te kérted a megyei bíróságok elnökei által alkotott beltenyészet nyomására. Kehidakustyánban már megfontátok a kötelet Zanatinak, de az MDF-es csürhéből lett fideszes főbírók akkor még nem érték el a céljukat, mert a kommunista Zanati védelmében maga Kovács László ál EU-biztos személyesen keresett fel és fenyegetett meg téged, hogy hozzá ne merj nyúlni a korrupt hivatalvezetőhöz. Ekkor váltottál taktikát, és Polt Péter segédletével elmozdítottad a hivatalvezetőt, de fölfelé buktatva főszemélyzetist csináltál belőle a Legfelsőbb Bíróságon, Zolikám! Így bukik egy magyar bíró, „főbíró úr"?
S ha már itt tartunk: meséld már el a sajtónak, hogy igaz-e a hír, miszerint Baráth Etelénét az ügyészség iránti hálából a Legfelsőbb Bíróságon arra használod, hogy különböző titkos helyeken találkozva egyes ügyészekkel, közvetítsd az LB felé, hogy az Legfőbb Ügyészség melyik ügyben, milyen ítéletet vár tőletek? De ha már a korrupciós ügyeknél tartunk, drága Zoli bácsi, mi a helyzet Komárom-Esztergom Megyei Bíróság elnökasszonyával? Tudod, arról beszélek, akit a saját gépkocsivezetője rendszeresen kefélget, néha még az autóban is. Nos, talán emlékszel, hogy ez a ribanc egy ízben hazavitt egy 12 vádlottas büntetőaktát, majd ez az aktasor hogy, hogy nem, elveszett és a rablóbandát így szabadon kellett engednetek. Mivel az elnökasszony ráadásul a hatvanmillás honoráriumát sem feljtette el felvenni a gengszterektől, joggal gondolta mindenki azt a bírói karban, hogy azonnal összerántod az OIT-ot, kivágod a kurvát a testületből. Mit ad Isten, nem ezt tetted, Zoli bátya, hanem a következő Bíró Napon - éves ünnepléseteken - kizárás helyett kitüntetted ezt a némbert, és mindmáig státuszban is tartod. Mennyit kaptál a hatvanmillióból, Zoli bácsi, hogy ilyen humánusan jártál el a szajhával szemben? Azt gondolod, hogy erről nem beszél mindenki az alsóbb szintű bírói karokban?
Ezért szaladgálsz te mindenféle hanukára menórát gyújtogatni, sőt talán azt szeretnéd, ha évente legalább tíz alkalommal lenne erre alkalmad, mert azt gondolod, hogy majd a zsidók és a magyar Likud-testvérek megvédenek, sőt újra kineveznek. De nem ez fog bekövetkezni, hanem várhatóan helyet cserélsz Kaiser Edével és a sátoraljaújhelyi börtön magányos cellájában fogsz kimúlni, mert az elkövetkező igazi rendszerváltoztatásnál összeülő, rögtönítélő bíróság életfogytiglani fegyházzal fog sújtani, te gazember!
Hosszasan sorolhatnám még a bűneidet, de a Kuruc.info, mint a legolvasottabb, méltán hiteles hírportál terjedelme többet nem enged számomra. Éppen ezért rövidesen folytatom majd azzal, hogy miként segítettél padlóra küldeni a Hajdúbétes libatenyésztőket, és azt is megírom ezen a portálon, hogyan játszottad át a kommunista felszámolónak (Kossuth-holding) az egyik legnagyobb magyar cég (Transelektro) több milliárdos vagyonát. Most beérem azzal, hogy a Kuruc.info több tízezres látogatottsága megvilágosítja az olvasók tudatát, és rájönnek arra, hogy micsoda gazember - egy köztörvényes bűnöző - terpeszkedik és gyakorol nyomást az egyébként is veszett vérbírói karra a Legfelsőbb Bíróság egyébként pazar elnöki irodájában. Arról is értekezünk majd a folytatásban, Zoli bátya, hogy egyedül többet költöttél az adófizetők pénzéből a különböző luxusutazásokra, mint Gyurcsány, Medgyessy Péter és Sólyom László együttvéve.
Te olyan bunkó vagy, Zoli, hogy a kemény fejeddel betont lehetne törni, éppen ezért mindig szégyent hozol a hazádra külföldi megnyilatkozásaiddal is. Ha a „magyar" kúrmány jót akarna magának, téged állandóan elzárva tartana a nyilvánosság elől, és nem engedné lejáratni a bírói kart, egy ilyen buta, aljas, alulképzett legfelsőbb bírósági elnökkel.
A Kuruc.info olvasóinak egyet garantálhatunk: ne menjenek messze, mert a folytatás is érdekes lesz!
Egy hivatali esküjéhez hű bíró

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.