Izgatás!

Ezt a szót már jó ideje, úgy pár évtizede nem hallottam, de annakidején az ’50-es években azonban majdhogynem mindennapinak számított. Ma egyeseket ilyen törvény megsértésével akarnak elítélni! Jó mi???
Én magam is ifjonti koromban sokat izgattam, de ez egy más lapra tartozik és ráadásul, azt a "fajtát” még annakidején sem büntették. Viszont most, ismerős szavak, ismerős fogalmak kerülnek forgalomba és a politikában is minden, "egy gombnyomásra” elkezdett hasonlítani arra a torz és embertelen ’50-es évekre.

Akkor volt egy diktátorunk, aki minden szavát kinyilatkoztatásnak gondolta és akként is várta a végrehajtást. (Ha összecsengést hallanak ki a mai viszonyokkal, annak nem közíró az oka.)
Akkor a nagy kopasz vezérhez mindig szorosan hátulról közelített Marosán (MSZDP), mint most Dávid Ibolya (MDF). Észveszejtő ez a hasonlatosság!
A hölgy, -mint aki nem hallott az európai jogról,- úgy oktatja ki a FIDESZ-t, miközben mélyen hallgat a csalással megnyert választásról, hazugságok sorozatáról, az ellopott országról, és maradékáról, amelyet izraeli befektetők vásároltak fel.
Olyan ártatlan arccal varrta a FIDESZ nyakába a társadalmi tombolást (?!), hogy az már nemcsak arcátlanság, hanem egyenesen vérlázító, már-már hányingerkeltő. Már látszik, ahogy összeborul az úgynevezett pártok elitje, hiszen veszélyben érzi a jól jövedelmező párt állását, mert kiborult a "bili”, de alaposan.
Gyűlöletbeszédről papolnak, és átiratot küldenek az USA-ba, hogy kapcsoljanak már le egy szervert, (Kuruc.info) mert "gyűlöletbeszél”.
Szemeim előtt van, amint a washingtoni külügyi alkalmazott a levelet elolvasva, a jobb könyökhajlatába illeszti ball csuklóját, majd a jobb kezét ökölbe szorítva többször le és fel mozgatja azt. A mozgatás vélhetőleg olyan heves, hogy még a pszichiáter külügyérnőnk is mélyebb tónusba őszül!

Vajon mi van ebben az országban? Minden állami hivatalnok meghülyült?
Ezek nem tudják elképzelni, hogy van olyan ország, ahol létezik még egy kis demokrácia?
Egy azon egyetemen végzett jogászok kapnak hajba a "demokrácián”, amire csak azért vágynak az emberek, hogy egyáltalán "életben maradjanak”!
Takács igazságügyér "elküldi más éghajlatra” a köztársasági elnököt, mert más értékrendben képzeli el a demokráciát.

A parlamentből 2002-ben kiesett pártok holdudvara ellen jól szervezett hajtóvadászat folyik. Sorban rugdalják ki a munkahelyeikről, mint e sorok íróját is páros lábbal rúgta ki a D-209-es volt pénzügyminisztériumi államtitkár-helyettese Simóka Kálmánné a Budapesti Temetkezési Intézet vezérigazgatója, aki ráadásul nem tud elszámolni egy fél Kádárral és egy Tamáska Máriával!
A becstelenséget az sem tompítja, hogy 4 év után a bíróság jogerősen megítélte a végkielégítést plusz a kártérítést!
Így jártak a hatalom által renitensnek egyénieskedőnek ítélt politikusok, az FKGP, MIÉP, és az MDF keménygerincű része. Most pedig a FIDESZ-en van a sor, - mert hitt a szirénhangoknak - és ugyanúgy a hatalom a könyvvizsgálóit küldi rájuk, mint az ’50-es években végrehajtót az apámra, mert ez idő tájt rendszeres vendég volt ő minálunk!

Nézem az Erzsébet hídi útelzárást, és azt kell észrevennem, hogy még a rendőrség is diszkriminál(!) a média munkatársai között, hisz ahonnan a Hír TV munkatársát kihessentették, ott a "baráti(!)” MTV munkatársa nyugodtan megmaradhatott!

Ezúton is tiltakozom Eötvös Pálnál a MÚOSZ elnökénél, hogy a híranyaghoz való hozzáférésnél legyenek egyenlő feltételek! Teszem ezt úgy, mint a MÚOSZ tagja!!

De tiltakozhatnék akár másért máshol is, hiszen ha társadalomtól követelnek jogkövető magatartást, akkor az a miniszterelnöknek evidencia kellene, hogy legyen!
Ha a társadalomtól áldozatokat követelnek, akkor nagyon is visszatetsző az a gyarapodás, amit szintén a miniszterelnök ért el egy év alatt. Mert a 100 millióról 900 millióra való növekedés egy igen tekintélyes summát tesz ki, főleg úgy, hogy az összegrundolásnál is szinte minden létező munkaügyi -munkaidő- előírást megszegett!

Vagy a parlamenti pártok úgy gondolják, hogy a jogok gyakorlása az övék, a kötelezettségek pedig a "plebsz”-é?

Ha igen, akkor nem jósolok hosszú és nyugodt jövőt ennek a garnitúrának!!

Cs. Szabó Béla / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 28 Oct 2007 04:50 pm
Undorító volt tegnap az Echo tévében a Korrektúra. A kis Borókai túltett magán, nem csak fidesz seggnyalóvá avanzsált ezredszer, de el is árulta vezérét, amikor a hídblokádban résztvevőket emeszpé agitátoroknak mondta. Hiszen a vezér arról beszélt, hogy csak együtt tudjuk megvetni lábunkat az árral szemben. Vagy a vezér az ,,együtt" alatt a saját narancsnyáját s a megvilágosodott és szerinte mára bűnbánóvá vált emeszpéseket, szadeszosokat értette csupán? Ezek tényleg nem látnak tovább az orruknál? Baj lesz ebből Béla bátyám. Nálunk a közösségi jurtában már a Heti Válasz és a Demokrata szerkesztőinek is hegyezzük a karókat e hosszú és sötét estéken. Menyecske csak Szent Györgykor jön legközelebb errefelé, így hát van idő...
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros Völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: REND @ 29 Oct 2007 03:29 pm
Az emberek nem a demokráciára vágynak, mert azt az istentelen terrorista jákobisták vezették be.
Magyarországon a Magyar Nemzet RENDET AKAR, az Isten által rátestált Törvény alapján !
Magyarországon (Kárpátmedencében) viszont csak a Magyar Nemzetnek van beleszólása bármilyen MAGYAR ÜGYBE ! Egy kisebbséginek sincs joga beleszólni, akkor se, ha letagadja, hogy a kisebbséghez tartozik, akkor se, ha "magyarnak" érzi magát, akkor se, ha "magyarnak" vallja magát !
A Magyar Nemzet csak az, aki eredendően magyar. A képzelgések, meg a vállalások csak arra
valók számukra, hogy mindenhová metülekedjenek, aztán, ha bent vannak romboljanak.
Az egész történelem erről tesz tanúbizonyságot.
Legközelebb -ha megérnék- Jézusnak éreznék magukat és annak vallanák magukat, persze a Passió nélkül, mert az zsenánt nekik és nem jár pénzzel meg hatalommal.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 29 Oct 2007 03:57 pm
Most megmagyarázzuk azoknak, akik eddig nem vették volna észre, hogy mi a demokrácia?

Demokrácia az, amikor kisebbségi bűnözők rékényszerítik az akaratukat a többségi becsületes társadalomra. Nézzünk ehhez példákat!

A kisebbségi rablóktól, tolvajoktól, gyilkosoktól kell félnie és rettegnie a többségi magyarságnak. Miközben a kisebbségben lévő bűnözők egyáltalán nem reggetnek és félnek azoktól a törvényektől, amelyekben az ő bűnözésüket tiltanák meg.

Következtetés: Aki ezek ismeretében még mindig demokrata, az csak bűnöző lehet.Hozzászóló: Micimackó @ 29 Oct 2007 04:15 pm
RENDNEK: Mondandód alátámasztására jelentem, hogy én most Micimackónak érzem és vallom magam. Gondolod, hogy ezt bárki is komolyan venné?
Komolyra fordítva a szót: Tulajdonképpen kivel is kéne összefogni?! Hogyan kéne összefogni?!
A Corvin-közben megemlékezőket a Fidesz nem akarta beengedni a sorai közé. Mert így "elvegyülnek". Nesze nektek összefogás.!


Hozzászóló: méz @ 29 Oct 2007 04:34 pm
Kedves Micimackó ! Én meg méznek érzem magam, nem tudom, hogy ez téged jóllakat ?
vagy megelégel ?
Azt azért remélem elhiszed, hogy van beszélő méz ?


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 29 Oct 2007 04:36 pm
Mackó, attól tartok rosszul olvastad a föntieket, amiben éppen arra mutattak rá, hogy magyarnak nem lehet bevallás alapján lenni.....A magyar a történelem évezredei során soha nem tartotta magát másnak, csak magyarnak, mert ősei hite, hagyományai és a származási kötelék ezt igazolta neki. És nekünk, magyaroknak soha nem voltak önazonossági problémáink. De nézd meg a kisebbségeket! Ahová te is tartozol...Egyesek úgy váltogatják a nevüket és azonosságukat mint az illegális kommunisták. Ha ez sem világos neked, akkor valami baj lehet nálad. Ugyanis a magyar a magyarral mindig össze tudott fogni, csak sokszor a kisebbségi, de hatalomban lévő bűnözők éket vertek közéjük. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a fidesz vezetői magyarok?


Hozzászóló: Mackó @ 29 Oct 2007 06:34 pm
VÉLEMÉNY - Micimackósításommal éppen ennek a képtelenségét akartam érzékeltetni.
Hogy a Fidesz vezetői ne volnának magyarok?
Hááátttsssz... Ahogy elnézem... Különösen Demeter E. különös viselkedését ama ünnepi alkalomból, mint már említettem, hogy a Corvin-közieknek szerinte nincs helyük közöttük - nem vall magyaros vendészeretetre...
De akkor mi a fenét lehet tenni?


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 30 Oct 2007 08:29 am
Mackó, már ahhoz sincs bátorságod, hogy felsorold a nemmagyar Fidesz vezetőket..? Pedig ezzel nagy szolgálatot tennél a magyar nemzeti ügynek.


Hozzászóló: Jozsi @ 03 Nov 2007 04:56 pm
Velemenyem!
Nagyon helyesen beszelsz.Meg innen a messzitavolbol ius tetszik.Visszaterve a nevekre--en nem ismerem oket ugy mint ti.
DE-nekem senki-de senki ne bizonyitsa,hogy a magyar nemzeti erdeket a *Likuddal*kell kepviselni.
Nos ennyit a Fidesz nemzeti oldalarol.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.