MSZP-s, FIDESZ-es demokrácia, oh ...., te csodás

Új demokrácia "image”-ünk van!! Ha a két legnagyobb párt úgy gondolja, hogy egy társadalmi szervezet számára nem megfelelő, akkor alakít helyette egy másikat. Ellátja "pénzzel és paripával”, majd megtesz mindent, hogy ellehetetlenítse a leváltani kívánt szervezetet. Nem érdekli őket, hogy a szervezet, az több mint 100 esztendős és maga gróf Teleki volt az egyik alapítója.

Ha nem jöttek volna rá, akkor az MVSZ-ről azaz, a Magyarok Világszövetségéről van szó!
Arról az MVSZ-ről, amelytől a költségvetési támogatást még első dühében maga Orbán vonatta meg. Megvonatta, mert az elnökválasztáson nem a tanácsadója Boros Péter jött be!

Tényleg csak egy apró pitiáner bosszúról lenne szó?
Ha megnézzük a FIDESZ és vezérkarának a nemzeti kérdésekben előre megfontolt szándékkal elkövetett sasszéit, akkor meg kell állapítanunk, hogy nem bosszúról, hanem stratégiáról van szó. Vagyis minden módon el kell szívni az éltető levegőt a nemzeti jobboldal elöl! El kellett vonni a levegőt, mint ahogyan a szakadékba kellett lökni a Kisgazdák szekerét is, akiknek az EU-s piacnyitás és a negatív nyugati támogatások rendszerével kilátástalanságot hozott! Meg kellett tenni, mert ez volt a nyugati elvárás!

De térjünk vissza a mai helyzethez, amelyben már körvonalazódik a "nagykoalíciós” egység!
Úgy tűnik, hogy a nagy látszat parlamenti csatározásban mégis van közös pont és ez az MVSZ tönkretétele! Úgy tűnik, egyetért ebben Tabajdi és Németh Zsolt is.
Attól sem riadnak vissza, hogy egy olyan vezetőben gondolkodjanak, aki vélhetőleg az ötvenes években magyarverő ÁVO-sként kereste nem is "kicsi” kenyerét.
Az sem kizárt, - mint, ahogy ezt az alábbi elemzés is megemlíti - hogy a kommunista titkosrendőrség bécsi rezidense lehetett. Az illető Paul Lendvai, akit Magyarországon jól ismernek.

Paul Lendvai (Lendvai Pál)
Szül: Budapest, 1929. augusztus 24.
Anyja: Polacsek Edit
Lakása: Budapest, Kígyó u. 46.
1947-ben érettségizett és 18 éves korától újságíró
1957. februárjában Bécsbe emigrált.
Lendvai Pál az ÁVH szombathelyi karhatalmi ezredének volt a tisztje. 1951-ben az egység pártbizottságán működött politikai tisztként, majd az Europäische Rundschau című folyóirat főszerkesztője Bécsben. Irodalom: (Kubinyi Ferenc: A katonapolitika regénye. Malomfalvi Kiadó - Thousand Oak, California 112. old.)
Lendvai Pál a szombathelyi ÁVH Belső Karhatalom agitációs és propaganda főnöke volt. Aczél Györgyöt az osztrák sajtó részéről mindig csak ő, Paul Lendvai interjúvolta meg.
Irodalom: (Mérleg c. újság 1995. 1. sz.)
Lendvai Pál ÁVH-s őrnagy 1952-ben kihallgatta Pógyor Istvánt (Sárosoroszi, Bereg vm, 1902. jan.26 + Gyűjtőfogház börtönében Bp. 1953.11.07-én) a református ifjúság egyik vezetőjét. Pógyor István sokgyermekes szegény családból származott. A Keresztény Ifjúsági Egyesület (KIE) munkatársa. A II. világháború alatt szervezte a menekültügyi és mentősegélyszolgálatot. 1951-ben letartóztatták. Egyik kihallgatója Lendvai Pál őrnagy volt. Elektrosokkal fenyegette meg Pógyort, ha nem írná alá azokat a jegyzőkönyveket, amelyek szerint a régi Protestáns Ifjúsági Egyesületeket a föld alatt tovább vezette és a rendszer ellen tevékenykedett. Pógyort 12 évre ítélték. Ismeretlen körülmények között halt meg a börtönben. Sírja a 301-es parcellában van
Irodalom: (Ispánki Béla: Az évszázad pere. Lámpás Kiadó 1995. 307, 308 old.)
Lendvai Pál a Szabad Nép egykori újságírója, szerkesztője, a Rákosi-korszak hírhedt alakja, az ÁVOKÉPZŐ egykori tanára - 1956 után fogta magát, kiment Bécsbe, és ott folytatta újságírói pályáját. Kádár János legkedvesebb nyugati újságírója volt, ami valószínűsíti, hogy 1956 után is a komcsiknak dolgozott, mint kém. Most pedig az ellen-Világszövetség vezetőségének egyik fő jelöltje, az MSZP és a Fidesz tárgyalópartnere.
(Lendvai Pál életrajzi adatait összeállította Körömi Teréz)

MVSZ Sajtószolgálat anyaga alapján.

Vajon mi váltotta ki ezt a közös fellépést a két nagy ellenfél (?!) között. Az tény, hogy mind a két pártvonulat kifejezetten utálta a mindig "magyarkodó” szervezetet, amely mint egy önálló és jogilag független, a magyarság érdekeit szem előtt tartó nemzetközi hálózat, járta a maga útját. Egy ilyen függetlenségtől némely vezetőt kitöri a rossznyavalya. Egyes vezetők szeretnek mindent kontrolálni és csak olyan véleményük lehet, amelyet ők, jóváhagytak!
Hogy kik ezek a vezetők azt mindenkinek a fantáziájára bízom, de nem hiszem, hogy van olyan ember, aki nem jön rá kik azok.

Nos, tehát mi történhetett, hogy ekkora elhatározásra jutottak?
Nem elképzelhetetlen, hogy az a "A IUSTITIA BIZOTTSÁG TÉNYFELTÁRÓ ÉS ELEMZŐ VIZSGÁLATI ANYAGA, AZ 1956-OS SZOVJET KATONAI INTERVENCIÓRÓL” című anyag verte ki a biztosítékot, amelyet pár hónappal ezelőtt küldtek el a vezető közjogi méltóságoknak, mint: Sólyom László, Szili Katalin, Gyurcsány Ferenc és Bihari Mihály.
A tényfeltáró anyag egy olyan komplex jogi anyag, amely bemutatja, hogy az 1956-os forradalmunkban mekkora kárt okozott a szovjet agresszió, amely egy szuverén országot és kormányát vont jogtalanul az ellenőrzése alá, és kollaboráns vezetőket helyezett az élére.
Történelemi példákkal igazolja, hogy a törvénytelenséggel okozott károkra a magyar nemzet joggal kérhet kártérítést. Ezekben a példákban hivatkoznak, hogy két háborúban Magyarország is súlyos kártérítésre volt kötelezve.

Tehát ezt nem akarják az MSZP-ben, és a FIDESZ-ben sem. Ezért kell pusztulnia az MVSZ-nek. Jó lenne, ha a feltevéseket valakik cáfolnák, vagyis meg kellene szólalni.

Várjuk a megszólalásokat!

Cs. Szabó Béla / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Kerecsensólyom @ 27 Sep 2007 10:19 am
A Magyarok Világszövetségét - ha kell, akár véráldozatok árán is - meg kell, és meg is fogjuk védeni! Mégis, mit képzel ez az ország- és nemeztáruló, a globalista pénzhatalom lakájaként regnáló "politikai anti elit?"Hozzászóló: Borz Membrok @ 27 Sep 2007 10:26 am
Eléggé előnytelen ez a fotó Viktorról. Olyan jellemtelen feje van így és valljuk meg, tényleg egy kis beütés is gyanús. direkt raktok fel ilyen negatív kisugárzású képeket róla?
Borz Membrok


Hozzászóló: Dobrotka Béla @ 27 Sep 2007 12:49 pm
Hozzuk helyzetbe magunkat, és erősődjünk meg! Ha valakit érdekel a hogyan írjon egy e-mailt nekem, vagy hívjon fel telefonon: 06-30-687-4347
Mindenesetre nem szabad hagyni, hogy ne legyen Nemzeti összefogás, de a hogyant tudnunk kell!


Hozzászóló: Dobrotka Béla @ 27 Sep 2007 12:53 pm
Abban sajnos egyetértek, hogy a Fidesz besározódott a FKGP és az MDF lejáratásánál, és a kényelmes egyedüli posztot, ellenzékben is szeretné megtartani. Az MSZP azt nyújtja, amit vártunk tőle-nem csalódtunk benne, mert Nemzetírtó politikája a napnál is világosabb! Ki akarják húzni a választásokig a mandátumot, és megint a két "erős" párt közül lehet választani! Na ezt nem szabad hagyni! MEG KELL ERŐSŐDNÜNK!


Hozzászóló: Dobrotka Béla @ 27 Sep 2007 12:59 pm
Az MDF-et nem magasztalom, mert sajnos a vak is látja, hogy miért engedték be a parlamentbe, és az önkormányzatokhoz, remek segítője az MSZP-nek! Közben megmondó pártként tündököl, s közben befogadja az MSZP-s embereket, akik majd ha változás lesz, mert akarja a nép, akkor is hatalomban maradhassanak, nos ez a jelenlegi MDF-ről a véleményem. Tehát totális megtisztulást a parlamentünkben! Akkor fog a Nemzet felemelkedni, és erős lenni! Ahoz olyan vezetők kellenek, akik gyakorlatilag a Szent Korona, és a Biblia felett mondják el az esküjüket! Mentelmi jogukat, dupla letőltendő büntetésre kell cserélni! Azt gondolom, hogy sok munka vár még ránk, de szép ez a lehetőség, élnünk kell vele, tehát fogjunk össze, és tegyünk rendet, de csak kéznyújtással, baráti közeledéssel a nép felé, és minden rétege felé!


Hozzászóló: Dobrotka Béla @ 27 Sep 2007 01:06 pm
Orbán Viktornak fontosabb az EU elnökhelyettesi poszt, mint a Nemzet maga! Szégyen ez egy Nemzetre nézve, hogy ilyet meg lehet élni, és hagyják is magukat, politikusnak mondó emberek!Nem lehet azon egy közszereplőnek megsértődnie, ha szidják, mert érdemelje ki a szép szót a tetteivel! De ez a Nemzet felébredt, mert jódumaaltatót vetettek be velünk, de a tettek lebuktatták a politikacsinálókat, akik szemérmetlenül leraboltak minket, és kiárusítva az országunkat, bankrabszolgákká sorvasztották a Nemzetet! Nehéz feladat vár ránk, de el kell kezdenünk a találkozásokat, és beszélgetnünk kell a hogyan továbbról! Civilek a Nemzetért mozgalom szép úton jár, és keresi a párbeszédet más civil szerveződéssel! Tudjuk, hogy vannak alvó ügynökök, akiket a pártjuk felébresztett, s közénk fészkelik magukat, de ez nem lehet a jó munkánk akadálya, tennünk kell a dolgunkat, s ha valki áruló, majd Isten előtt beszámol a tetteiről!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.