A Fidesz leköpi a Jobbikot

Szigetváron, Nyíregyházán, Miskolcon, Kecskeméten és Szolnokon és Budapesten is új helyszín után kell nézzen a Magyar Gárda, miután az egyesület bemutatkozására lefoglalt helyszín bérletét külső nyomásra felmondták az intézményvezetők. A Fidesz pedig nem segít, sőt fokozódó tempóban határolja el magát. Kövér László alkalmatlannak, szélhámosnak vagy gazembernek nevezi Vona Gábor Jobbik elnököt, Vonára bízva, hogy válogassa ki melyik vonatkozik rá.

És a 'radikális' Jobbiknak az elnöke nem mer reagálni. A Jobbik a a 2006-os önkormányzati választásokon integrálódott vissza a Fideszbe. Mert ugye kezdetben fidelitászosok voltak a jobbikos fiatalok. Következtetésül megállapíthatjuk, hogy egy seggel nem lehet két lovat megülni. A Jobbik nemzeti radikális pártnak nevezi magát közben beintegrálódik a Fideszbe és nem meri azt kritizálni:röhej. Ez nem működik. De csapda ez a Fidesz részéről is. A Magyar Gárda ügy ugyan felhozta a Jobbikot 1-2 %-ra, de a Fideszt levitte 5-6%-al és az MSZP-t felhozta 4%-al(median). Ez az oka a Fidesz elhatárolódásának, ez az oka Kövér kemény szavainak. A maguk szempontjából igazuk is lenne. De nem kellett volna integrálni a Jobbikot a Fideszbe.
Megoldás nincs? De van. A Jobbiknak szembe kell mennie a Fidesszel, a Magyar Gárdát így kell felépíteni, mert a Fidesz integrációban csak leépítés lesz belőle. Ha a Jobbik mer szembe menni a Fidesszel, akkor az ÚDK-val is lehetséges az összefogás.

Bécsi Dénes/ ÚDK

****
Balczó Zoltán az árulók sorsára jutott. A Fidesz júniustól már nem hosszabította meg FB tagságát a Főkert Rt-ben (100 ezer nettó). Balczó 2006 őszén szétverte a II. kerületi Jobbik szervezetet mert Palai Lajosék(II. ker. elnök) Jobbik szinekben akartak indulni. Ezért Palai ellen fegyelmit is indított a Jobbik. Miért csinálta ezt Balczó? Azt igérte neki a Fidesz, hogy megtarthataja 2006-2010 között is az FB tagságát, amelyet még mint MIÉP-es fővárosi képviselő kapott. Balczó nagyon aktív volt abban is, hogy a Jobbik ne állítson fővárosi listát a 2006-os önkormányzati választásokon.

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Bendeguz 2 @ 15 Sep 2007 01:56 pm
Barátaim!
Katasztrófa ez a rövidlátás a Fidesz részéről és a meghunyászkodás is V.G. által. Így nem lehet politizálni.
B.Z. megélhetési politikusságához kétség soha nem fért, amióta feltűnt a közéletben, mindenkor csak ezt bizonyította a viselkedése, amivel jellemtelenségét támasztotta alá, , álszent, KÉPMUTATÓ, önleleplező lépéseivel. Sajnos nem örökölte szüleitől azt az erőt és tántoríthatatlanságot, elkötelezettséget az IGAZSÁGOSSÁG mellett, amit kedves bátyja megőrzött mindmáig. Ez Ő belőle hiányzik.Hozzászóló: papa @ 15 Sep 2007 02:56 pm
Megoldás? Kedves Bécsi Dénes, mi a franc közöd van a Jobbikhoz? Ha sok, akkor odaírj! Miért nem magatokat építitek föl bolond ÚDKsok? Minek a Jobbiknak tanácsot adni? Teli van végtelen okos emberrel Szabó Gábor, Vona Gábor, Bider József stb. Bécsi, ha nyalni akkar akkor a www.jobbik.hu-n teheti meg. Mi lenne, ha ÚDK az ÚDK-val foglalkozna? Vagy megmarad kibicnek? Az lessze a neve, hogy Új Demokratikus Kibic?


Hozzászóló: Bécsi Dénes @ 15 Sep 2007 07:36 pm
A Jobbikban nagyon sok jó szándékú fiatal van, akiket a vezetés a Fidesz-zsákutcába vezet. Őhozzájuk szeretnék szólni. Szerinted nem kellene?


Hozzászóló: Gombóc Arthur @ 16 Sep 2007 12:36 am
Kedves Bécsi Dénes!
A viszálykeltés helyett inkább a Nemzeti Oldal egységén kellene munkálkodnod. Mindenki a saját portája előtt söprögessen! Úgy gondolom, a Jobbiknak már van annyi politikai tapasztalata, hogy tudja mit csinál. Én bízom a bölcsességükben. Reménykedem abban, hogy forrófejű, ám jó szándékú vagy, nem pedig provokátor.


Hozzászóló: Gombóc Arthur @ 16 Sep 2007 12:37 am
Kedves Bécsi Dénes!
A viszálykeltés helyett inkább a Nemzeti Oldal egységén kellene munkálkodnod. Mindenki a saját portája előtt söprögessen! Úgy gondolom, a Jobbiknak már van annyi politikai tapasztalata, hogy tudja mit csinál. Én bízom a bölcsességükben. Reménykedem abban, hogy forrófejű, ám jó szándékú vagy, nem pedig provokátor.


Hozzászóló: Fatál Böszme @ 16 Sep 2007 08:41 am
Egyetértek Arthurral!
Hozzászóló: Bécsi Dénes @ 16 Sep 2007 09:38 am
A nemzeti oldal egységén dolgozik már a Fidesz vagy 10 éve sikerült neki kialakítani a jobboldali nemzeti egységet a jobboldali egypártrendszert. Így segítette - bár akarata ellenére - hatalmba kétszer is Gyurcsányékat. Saját portánk az ország sorsa. Mégegyszer: Káros a Jobbiknak a Fideszbe integrálódni. Meglátod ezért lesz a Magyar Gárda is szép lassan 'letekerve'.
Miért nem a hozzászólás érdemi részével foglakozol?


Hozzászóló: gomboc @ 16 Sep 2007 08:34 pm
Azért nem mondhatjuk a Jobbikra, hogy "annyira tele lenne politikai tapasztalattal"...! Már mitől lenne??? Fiatalok, zöldfülűek és tapasztalatlanok.
Jómagam is jobbikoztam, de, hogy a ravaszkodó, szemétláda *idesz vezetőknél dörzsöltebb vezetői lennének, azt kétlem -bár úgy lenne. Sajnos a történelem -az elmúlt 17 évben- bizonyította a *idesz veszélyességét más, jobboldali beállítottságú pártokra nézve. Nem kell messzire menni: Kisgazdák, MIÉP, MDF leépítése, szétverése, integrálása saját magába (egy párt, egy zászló elv orbántól!).
Igen! Lehet félni, hogy a Jobbik a MIÉP sorsára jut! :( Ez a rohadt fidesz nem ellenzék, csupán asszisztense a rablóknak! A szombati rendezvény a várban sem volt más, mint burkolt, *ideszes összeröffenés. Aki ott volt a végéoig, az meg is tapasztalhatta! :(((
Isten óvja Magyarországot!

SkribekTKHozzászóló: gomboc @ 16 Sep 2007 08:38 pm
Artúrnak annyiban valóban igaza van, hogy a jobb oldali szervezetek (tökmindegy, hogy párt- vagy civil-) vezetőinek "sürgősen" egy asztalhoz kell leülnie és fedél alá hozni egy "össznépi megmozdulást" hatályos időn belül! Ha az egység nem születik meg, hát borítékolhatjuk Magyarország elbukását és soha... SOHA többé nem lesz esélyünk annak visszaszerzésére -nemhogy a történelmi Magyarország visszaállítására -mert ugye jelen állapotok szerint ez is már csak egy hiú ábránd! :(


Hozzászóló: CsAti3 @ 21 Sep 2007 11:08 am
A Jobbiknak nem szembe kell menni a Fidesszel, hanem külön utakon! Nem mindegy!
A MIÉP-et Csurka gyengesége tette tönkre, a kisgazdákat doktor Gyán, az MDF-et Dávid Ibolya.
Az is igaz, hogy a Fidesz ugyanúgy kapkod, mint a kormány. Határozatlanak. Egyszerre több irányba mennének, mert sok köztük a politikus, de akadnak ott becsületes emberek is. Szakadás körvonalazódik, és könnyen lehet, hogy éppen a választásokra érik be. A gazemberek biztosan megpróbálják ezt úgy időzíteni. Ennek az lesz a következménye, hogy megint ők nyernek.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.