ÚDK:A rendőrbűnözés két fő oka

A napjainkra jelenséggé vált rendőrbűnözésnek az ÚDK szerint van egy általános és egy konkrét oka.

Általános ok: A magyar állam rabló állammá vált. A politikai elit kirabolta az országot. Ezt a rendőrök még jobban látják, mint mi, látják, hogy a parlamenti pártelit szétlopta az országot, de ellenük mégsem lehet fellépni. Minden ügy el van tussolva. A politikai vezető garnitúra „példaadása” indította el a rendőrséget a pandúrból rablóvá válás útján. Az MSZP-SZDSZ és a Fidesz felelőssége közös még akkor is, ha az MSZP-SZDSZ nagyságrendekkel többet lopott. A Fidesz felelőssége abban áll, hogy igyekezett/igyekszik utolérni az emeszpéseket és nem röstell velük mutyizni.

Konkrét ok: A 2006. október 23-i rendőrháború a békés tüntetők ellen. Ez az ügy megkoronázta a pandúrból rablóvá válás lelki folyamatát. Hiszen maga Gyurcsány Ferenc miniszterelnök helyeselte a bűncselekmények elkövetését, Demszky Gábor pedig kitüntette Gergényi rendőrfőkapitányt.

A 21 éves bátor lány rendőrök általi megerőszakolásának további magyarázata lehet még:
- Az 2006. október 23-i rendőrháború után szabadon: Ahol egy háborúban gyilkolásra(félholtra verésre) van felhatalmazása a katonáknak(rendőröknek), ott a nemi erőszakot is elnézik a parancsnokok.
- Nem elhanyagolható a kereskedelmi média mintaadó-züllesztő hatása sem.

Az ÚDK szerint igazi megoldás csak akkor születhet, ha a jelenlegi politikai elit is távozik.

2007. május 18. ÚDK

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.