New York-i rabbi és a Szent Korona

Szent_Korona.jpg

A hír: A Fidesz elnöke csütörtökön New Yorkban találkozott Arthur Schneier rabbival, a New York-i East zsinagóga főrabbijával. A találkozó fő aktualitása: januárban lesz 30 éve, hogy a Szent Korona visszatért Magyarországra. E rendkívüli fontos történelmi esemény „fő kivitelezője, az ügy motorja” – mondta Orbán Viktor - Schneier rabbi volt, akinek megköszönte akkori odaadását, munkáját.

A válasz:
Köszönjük Orbán Viktor, hogy most ennyi év elteltével feltárta előttünk történelmünk eddig elrejtett titkát! Köszönjük, hogy a mi érdekünkben személyes politikai taktikája részeként, a Szent Korona aranyló fényével megsimogatta a világhatalom egyik reprezentánsát. Ha nem ráolvasás, hanem igaz a rabbi 30 évvel ezelőtti közreműködése - még ha fel is van most nagyítva ez a segítség -, akkor is megérdemli az Ön kitüntető figyelmét.
Ugye elmagyarázta a főrabbinak, hogy a Szent Korona egyik fő üzenete ma az, hogy biztosítani kell az elcsatolt területek magyarsága részére a magyar (kettős) állampolgárságot? Ugye felkérte a főrabbit, hogy járjon közbe a budapesti zsidó szervezeteknél a MAZSIHISZ-től az SZDSZ-ig: Változtassák meg elutasító álláspontjukat a határontúli magyarok kettős állampolgárságával kapcsolatosan?
Ugye elmagyarázta a főrabbinak, hogy Magyarország a Szent Korona tulajdona, ezért Magyarország felvásárlása Izrael vagy bárki más által a Szent Korona eszme értelmében semmis?
Ezt vártuk öntől Orbán Viktor, ugye megtette?

Hozzászólások

...természetesen: csak

...természetesen: csak intézte,mivel a nagy elődök munkáját a szintén idegenlégiós hobbit: Erdő Péter folytatja és teljesíti be...

hablatyHUNter

Orbánnak nem kellett

Orbánnak nem kellett magyarázkodnia,hiszen a "magyar" katolikus egyház felkent vezetői megelőzték : a Mindszenthyt követő Lékai (Lung) László és a szintén hitsorsos, tespsiszájával a győztes Horn Gyulust ünnepő,III-III-as Paskai László pokorrekt módon intézi nyája sorsát.

hablatyHUNter

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.