A Cool TV délután 'gyermekidőben' közösülést mutatott be.

A Cool TV délután 'gyermekidőben' közösülést mutatott be perverz szövegek kíséretében. A lepkesúlyú ORTT elől két éve Romániába áttelepült Cool TV adásait közvetíti az összes nagy műsorterjesztő: UPC, a DigiTV és sok kábeltévés hálózat is.
Hosszas vívódás után két ok miatt közöltünk képet a Cool TV adásából: Egyrészt mert honlapunkat gyermekek nem nézik, másrészt szeretnénk mindenkit felrázni a cselekvésre.

Ennek az aljasságnak ma nincs semmilyen szankciója ugyanis az ORTT-nek csak a médiatörvény(1996. évi I.törvény) értelmében csak hazai bejegyzésű TV-k ellen lép föl. Az elektronikus hírközlésről szóló törvény(2003. évi C. törvény) 68. § (6) bekezdése alapján Hírközlési Hatóság bírságolhatna, megtilthatná a Cool TV sugársását a műsorterjesztőknek, sőt betilthatja magukat a műsorterjesztő cégeket is. Ahogy azonban a parlamenti felügyelet alatt álló ORTT úgy a kormányfelügyelet alatt álló Nemzeti Hírközlési Hatóság sem fog a gyermekek jogai érdekében eredményesen fellépni. Tőlük kizárólag alibi tevékenység várható el.

ÚDK javaslat röviden: A gyermeki jogokat sértő cégek vagyonát részben vagy egészben az állam részére el kell kobozni.
Részletesen: a vizuális pedofilia bűncselekménye fogalmának a megalkotása és a BTK-ba való beemelése.
A vizuális pedofilia bűncselekményét követné el az, aki gyermek időben olyan televízió műsort ad le - amelynek a mindennapi életben kiskorúak számára való bemutatása - megvalósítaná a szeméremsértés, a közszeméremsértés vagy a tiltott pornográf felvétellel való visszaélés bűncselekményét. A büntetés szabadságvesztés mellett pénzbüntetés, foglalkozástól való eltiltás legyen. Jogi személlyel szemben a szankció a pénzbüntetéstől a sugárzási jog ill. a cég vagyonának részleges vagy teljes elkobzásáig terjedhetne

Friss hír:
Szeméremsértés bűncselekmény megalapozott gyanúja alapján folyik büntetőeljárás egy 27 esztendős férfi ellen, a Szentesi Rendőrkapitányság azzal gyanúsítja a mindszenti fiatalembert, hogy 2005. óta Szegvár területén több fiatal nő előtt is nemi szervét szeméremsértő módon mutogatta - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálatától.
A nyomozás során a rendőrség a sértettek vallomásai alapján fantomképet készíttetett. A vallomások, a fantomkép, valamint az elkövetési helyek, módszer alapján azonban arra lehetett következtetni, hogy a cselekményeket egyazon személy követte el. A széleskörű adatgyűjtés során a gyanú a mindszenti fiatalemberre terelődött. A férfit a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki. Ellene a büntetőeljárás szakértő bevonásával folyamatban van.

Ha mindez a TV-ben százezrek előtt megy azzal nincs semmi probléma. Ezen kell változtatni!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.