Markion blogja

Hipotézis Jézusról.

Ma amikor megemlékeztünk halottainkról, gondoltunk-e arra, hogy van élet a halál után? A klinikai halál állapotából visszajöttek egy része megtapasztalta, hogy van. Több tízezernyi már a szeretet és Isten élményről szóló esetleírások száma. Az a néhány perc amelyről beszámolnak a visszajöttek, vajon folytatódik-e?

A Magyar Katolkus Egyház adja föl a cölibátust!

A Vatikán felfüggesztett hivatalából egy, a kúrián fontos hivatalt betöltő püspököt, aki egy olasz kereskedelmi televíziós állomás műsorában bevallotta aktív homoszexualitását. A Vatikán szombaton erősítette meg a La Repubblica című római napilapban közzétett hírt.

A 60 év körüli főpap, akinek nevét nem közölték, a La7 csatorna Exit című, nagy vihart keltett műsorában nyilatkozott elfedett arccal és eltorzított hanggal, de a kúria munkatársai felismerték.

Harcolj a gonosz ellen!

A Katolikus Egyház egy hetes utcai un. városmissziót missziót tartott Budapesten. Az ÚDK Markion Csoportja gratulál az egyháznak és megjegyzéseket fűz Erdő Péter bíboros értékeléséhez.
Erdő Péter értékelése a budapesti városmisszióról:A hívő emberek rájöttek, nemcsak azért katolikusok, hogy néha a plé bánián összejöjjenek és egymás között jól érezzék magukat.
Városmisszió a Ferencziek terén.

Csíksomlyó Magyarország szakrális központja.

Csíksomlyó Magyarország szakrális központja.
Pünkösd a Szentlélek megjelenésének ünnepe. A népi vallásosság hajnali napvárása az ige megtestesülése. Az egyház és a nép ilyen egymásra találása tette Csíksomlyót Magyarország szakrális központjává.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.

Tartalom átvétel